Paperbags

Paperbags

Wie wil niet zo'n hippe papieren zak. Ze zijn stevig en multifunctioneel. Deze paperbags zijn ideaal om spulletjes in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, tijdschriften, kussens, cadeaupapier etc


Gepersonaliseerde Paperbag XL Volkswagen Busje
Leuke, multifunctioneel bruikbare paperbags met de afbeelding van een Volkswagen Busje en de naam van je kleintje. Leuk om de kinderkamer mee te decoreren en om de rommel in op te bergen!Deze zakken z..
Leuke, multifunctioneel br...
5,95€ 9,95€
Paperbag XL Blanco
Leuke, multifunctioneel bruikbare paperbags. Leuk om zelf te decoreren zodat ze in JOUW interieur passen!Deze zakken zijn gemaakt van 3 lagen papier - twee lagen kraftpapier en een buitenlaag van wit ..
Leuke, multifunctioneel br...
3,25€ 4,50€
Paperbag XL Panda
Leuke, multifunctioneel bruikbare paperbags XL. Deze witte paperbag XL heeft een panda afbeelding.Afmeting ong. 65*32*16cm..
Leuke, multifunctioneel br...
3,95€ 9,95€
Paperbag XS Plusjes
Stevige dubbellaags papieren kraftzak met plusjes. Door de blokbodem blijft de zak goed staan en is hij te gebruiken als opberger voor allerlei dingen; denk  bijvoorbeeld eens aan je favoriete bo..
Stevige dubbellaags papier...
6,95€
Paperbag XS Small Krijt Ster
Stevige dubbellaags papieren kraftzak met krijtbord ster. Hier kun je met schoolkrijt (mee geleverd) zelf een tekst op schrijven. Met een vochtig doekje veeg je het eenvoudig weer schoon.Door de blokb..
Stevige dubbellaags papier...
3,95€ 6,95€
Paperbag XS Sssh hier bewaar ik mijn geheimpjes in
Paperbag XS met de tekst 'Sssh hier bewaar ik mijn geheimpjes in'. Deze zak is gemaakt van 2 lagen dik kraft papier. Afmetingen: L 20 X B 10 X H 47 cmDe zak blijft goed rechtop staan en is te geb..
Paperbag XS met de tekst '...
4,95€ 8,95€
Paperbag XS Star Wars R2D2
Stevige dubbellaags papieren kraftzak met Star Wars figuur R2D2Door de blokbodem blijft de zak goed staan en is hij te gebruiken als opberger voor allerlei dingen; denk  bijvoorbeeld eens aan je ..
Stevige dubbellaags papier...
3,95€ 6,95€
Paperbag XXL Christmas
Paperbag XXL met de tekst 'It's the most wonderful time of the year'. Gemaakt van twee lagen dik kraft papier. Afmetingen: 80 x 50 x 13Mogelijkheden van deze zak zijn oneindig: voor de kerst..
Paperbag XXL met de tekst ...
4,95€ 12,95€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!