OphangenBallerina Slinger
Een slinger van een mooie ballerina om de kinderkamer mee te versieren. Hij is gemaakt van karton papier. Je kunt kiezen tussen een lengte van 1.25 m of 2 m...
Een slinger van een mooie ...
4,95€
Batman Naamslinger 1.50 m
Batman Naam slinger die geweldig staat in een kinderkamer of speelkamer. Verkrijgbaar in een heleboel andere kleuren. Wil je liever een slinger met een ander figuurtje. Mail me dan even. Veel is mogel..
Batman Naam slinger die ge...
5,95€
Batman Slinger
Een slinger van de kinderheld Batman om de kinderkamer mee te versieren. Hij is gemaakt van karton papier. Je kunt kiezen tussen een lengte van 1.25 m of 2 m...
Een slinger van de kinderh...
4,95€
Caravan Camper Slinger
Een originele slinger van Bohoom met allemaal campertjes. Welke meid wil deze niet op hebben hanger in haar kamer. Hij is gemaakt van karton papier. Je kunt kiezen tussen een lengte van 1.25 m of..
Een originele slinger van ...
4,95€
Carnaval Slinger Clown 2.3 m
Een originele slinger voor Carnaval met allemaal leuke clowntjes. Hij is extra lang, maar liefst 2.3 m. lang en gemaakt van karton papier. Wil je hem en andere kleuren, bijv. zwart wit? Alles kan..
Een originele slinger voor...
6,95€
Fortnite Naamslinger 3,5m.
Een naamslinger van Fortnite, nu razend populair. De slinger is maar liefst 3,5 meter lang. De figuren en de naamletters zijn 17,5 cm lang. De letters worden gemaakt in het Fortnite Lettertype. Hij is..
Een naamslinger van Fortni...
13,95€ 16,95€
Fortnite Slinger 3m.
Een slinger van Fortnite, nu razend populair. De slinger is maar liefst 3 meter lang. De figuren zijn 17,5 cm lang. Hij is gemaakt van karton papier. Wil je een kleiner maatje? Mail me even. Alle..
Een slinger van Fortnite, ...
13,95€
Gepersonaliseerde houten hartjes
Handgemaakte gepersonaliseerde houten hartjes. De kleur en naam kies je zelf. Alles is mogelijk. Wil je geen hartje, maar iets anders? Dacht je aan een ster of aan een houten olifantje? Stuur ons een ..
Handgemaakte gepersonalise...
8,95€
Halloween Pompoen Slinger 1.50 cm
BOE!. Een originele slinger voor halloween met allemaal enge pompoen gezichten. De slinger is 1.50 m. lang en gemaakt van karton papier. ..
BOE!. Een originele slinge...
4,95€
Halloween Spookjes Slinger 1.50 cm
BOE!. Een originele slinger voor halloween met allemaal grappige spookjes. De slinger is 1.50 m. lang en gemaakt van karton papier. ..
BOE!. Een originele slinge...
4,95€
Hangbordje Superman
Origineel houten hanger met het logo van Superman erop. Aan de hanger wordt een zwart wit koordje bevestigd om hem op te hangen...
Origineel houten hanger me...
3,95€ 12,95€
Hartjes Slinger
Lieve hartjes slinger die geweldig staat in een zwart wit babykamer. Ook verkrijgbaar met naam en ook in een heleboel andere kleuren. Wil je liever een slinger met een ander figuurtje. Mail me dan eve..
Lieve hartjes slinger die ...
4,95€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 41
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!