Houten HuisjesHouten huisje Batman Large
Origineel houten huisje met Batman afbeelding. Huisjes zijn handgeverfd en uniek. Afmeting: 19.5 x 29.5 cmWil je liever een andere afbeelding op het huisje? Mail naar info@bohoom.nl en ik zal kij..
Origineel houten huisje me...
13,95€
Houten huisje Captain America
Origineel houten huisje met een afbeelding van het logo van Captain America. Huisjes zijn handgeverfd en uniek. Afmeting: 12 x 19 cmWil je liever een andere afbeelding op het huisje? Mail naar in..
Origineel houten huisje me...
8,95€
Houten huisje Mickey Mouse Large
Origineel houten huisje met Mickey Mouse afbeelding. Huisjes zijn handgeverfd en uniek. Afmeting: 19.5 x 29.5 cmWil je liever een andere afbeelding op het huisje? Mail naar info@bohoom.nl en ik z..
Origineel houten huisje me...
8,95€ 13,95€
Houten Huisje Sinterklaas
Origineel houten huisje met een afbeelding van Sinterklaas op zijn paard. Huisjes zijn handgeverfd en uniek. Afmeting: 12 x 19 cmWil je liever een andere afbeelding op het huisje? Mail naar info@..
Origineel houten huisje me...
5,95€ 8,95€
Houten huisje Spiderman
Origineel houten huisje met het spiderman logo erop. Huisjes zijn handgeverfd en uniek. Afmeting: 12 x 19 cmWil je liever een andere afbeelding op het huisje? Mail naar info@bohoom.nl en ik zal k..
Origineel houten huisje me...
8,95€
Houten huisje Star Wars R2D2
Origineel houten huisje met een afbeelding van R2D2 van Star Wars. Huisjes zijn handgeverfd en uniek. Afmeting: 12 x 19 cmWil je liever een andere afbeelding op het huisje? Mail naar info@bohoom...
Origineel houten huisje me...
8,95€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 11
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!