OlifantenBepaal zelf je Olifant
De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes of kussens in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmeting: 20 cm breed en 16 cm..
De olifantjes staan erg le...
8,95€ Excl. BTW: 8,95€
gepersonaliseerde knuffellap spookje
Dit knuffellapje offwel spookje is de favoriet van elk kind. Ze zijn gemaakt van flanelstof dus superzacht om mee te knuffelen. We hebben een aantal kleurtjes flanelstof om uit te kiezen. Je kunt kiez..
Dit knuffellapje offwel sp...
12,95€ Excl. BTW: 12,95€
Olifant geel
Gele knuffel olifant van wafeldoekstof. Ook verkrijgbaar als rammelaar. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in de..
Gele knuffel olifant van w...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant Geo Okergeel
knuffel olifant van witte geo stof en okergele oren. Ook verkrijgbaar als rammelaar. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen ..
knuffel olifant van witte ...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant Groen Triangel
Groene knuffel olifant van katoen. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmeti..
Groene knuffel olifant van...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant met naam
Deze gepersonaliseerde olifantjes zijn het leukste kraamcadeautje. Mooi om mee te knuffelen of te rammelen of gewoon om de kinderkamer mee te versieren. Leuk te combineren met de stoffen mandjes of ku..
Deze gepersonaliseerde oli...
12,95€ Excl. BTW: 12,95€
Olifant mintgroen
Mintgroene knuffel olifant van wafeldoekstof. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebbe..
Mintgroene knuffel olifant...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant okergeel
Okergele knuffel olifant. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmeting: 20 cm..
Okergele knuffel olifant. ...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant roze
Roze knuffel olifant van wafeldoekstof. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebben de a..
Roze knuffel olifant van w...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant Roze Painted Dots
Roze knuffel olifant van katoen. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmeting..
Roze knuffel olifant van k...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant wit met zwarte plusjes mintgroen
Witte olifant met zwarte plusjes met mintgroene oren. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifant..
Witte olifant met zwarte p...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Olifant wit plus
Witte olifant met zwarte plusjes. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmetin..
Witte olifant met zwarte p...
5,95€ 8,95€ Excl. BTW: 5,95€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 23
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!