OlifantenBepaal zelf je Olifant
De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes of kussens in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmeting: 20 cm breed en 16 cm..
De olifantjes staan erg le...
8,95€
Olifant geel
Gele knuffel olifant van wafeldoekstof. Ook verkrijgbaar als rammelaar. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in de..
Gele knuffel olifant van w...
8,95€
Olifant Geo Okergeel
knuffel olifant van witte geo stof en okergele oren. Ook verkrijgbaar als rammelaar. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen ..
knuffel olifant van witte ...
8,95€
Olifant Groen Triangel
Groene knuffel olifant van katoen. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebben de afmeti..
Groene knuffel olifant van...
8,95€
Olifant met naam
Deze gepersonaliseerde olifantjes zijn het leukste kraamcadeautje. Mooi om mee te knuffelen of te rammelen of gewoon om de kinderkamer mee te versieren. Leuk te combineren met de stoffen mandjes of ku..
Deze gepersonaliseerde oli...
12,95€
Olifant mintgroen
Mintgroene knuffel olifant van wafeldoekstof. De olifantjes staan erg leuk in een kinderkamer op het bed of op een plank. Leuk te combineren met de stoffen mandjes in dezelfde stof. De olifanten hebbe..
Mintgroene knuffel olifant...
8,95€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 20
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!