Kinder Koffertjes

Kinder koffertjes van het merk Kids Boetiek


Koffertje Batman met Naam
Dit Batman koffertje is superleuk om cadeau te geven. Een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje. Het koffertje is handgemaakt uit gerecycl..
Dit Batman koffertje is su...
13,95€
Koffertje Eenhoorn
Dit koffertje met eenhoorn is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje is han..
Dit koffertje met een...
7,95€ 13,95€
Koffertje met Naam
Dit koffertje met naam is superleuk om cadeau te geven. Een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje. Het koffertje is handgemaakt uit gerecy..
Dit koffertje met naam is ...
13,95€
Koffertje Mint Ijsbeer
Dit mintgroene koffertje met een ijsbeer is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het ko..
Dit mintgroene koffer...
7,95€ 13,95€
Koffertje Mint Panda
Dit mintgroene koffertje met panda is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertj..
Dit mintgroene koffer...
7,95€ 13,95€
Koffertje Roze Ijsbeer
Dit roze koffertje met een ijsbeer is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertj..
Dit roze koffertje me...
7,95€ 13,95€
Koffertje Roze Panda
Dit roze koffertje met een panda is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje ..
Dit roze koffertje me...
7,95€ 13,95€
Koffertje Volkswagen Busje met Naam
Dit koffertje is superleuk om cadeau te geven. Een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje. Het koffertje is handgemaakt uit gerecycled kart..
Dit koffertje is superleuk...
13,95€
Koffertje Zon
Dit gele koffertje met zon is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje is han..
Dit gele koffertje me...
7,95€ 13,95€
Koffertje Zwanen
Dit roze koffertje met zwanen is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje is ..
Dit roze koffertje me...
7,95€ 13,95€
Koffertje Zwart Ijsbeer
Dit zwarte koffertje met een ijsbeer is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffer..
Dit zwarte koffertje ...
7,95€ 13,95€
Regenboog Koffertje Monochrome
Dit zwart wit regenboogkoffertje is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje ..
Dit zwart wit regenbo...
7,95€ 13,95€
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!