Kinder Koffertjes

Kinder koffertjes van het merk Kids Boetiek


Koffertje met Naam
Dit koffertje met naam is superleuk om cadeau te geven. Een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje. Het koffertje is handgemaakt uit gerecy..
Dit koffertje met naam is ...
13,95€ Excl. BTW: 13,95€
Koffertje Mint Ijsbeer
Dit mintgroene koffertje met een ijsbeer is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het ko..
Dit mintgroene koffer...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Koffertje Mint Panda
Dit mintgroene koffertje met panda is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertj..
Dit mintgroene koffer...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Koffertje Roze Ijsbeer
Dit roze koffertje met een ijsbeer is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertj..
Dit roze koffertje me...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Koffertje Zon
Dit gele koffertje met zon is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje is han..
Dit gele koffertje me...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Koffertje Zwanen
Dit roze koffertje met zwanen is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje is ..
Dit roze koffertje me...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Koffertje Zwart Ijsbeer
Dit zwarte koffertje met een ijsbeer is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffer..
Dit zwarte koffertje ...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Regenboog Koffertje Monochrome
Dit zwart wit regenboogkoffertje is een leuke opberger voor allerlei kleine spulletjes. Het koffertje kan ook gebruikt worden als handtasje en is heel leuk om cadeau te geven! Het koffertje ..
Dit zwart wit regenbo...
7,95€ 13,95€ Excl. BTW: 7,95€
Set Koffertjes zwart witte Hartjes
Een super leuke set kartonnen koffertjes met hartjes. De koffertjes kunnen gebruikt worden voor het opbergen van allerlei spulletjes en ze zijn ook handig om mee te nemen. Afmeting: zwa..
Een super leuke set karton...
11,95€ 19,95€ Excl. BTW: 11,95€
Speelkoffertje Zwart Witte Poppenwagen
Dit super leuke koffertje in de vorm van een poppenwagen is een echte musthave voor hippe meiden. De poppenwagen is wit met zwarte stippen. Het is niet enkel leuk om mee te spelen, je k..
Dit super leuke koffertje ...
16,95€ 27,95€ Excl. BTW: 16,95€
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!