Kidsware


Kaarthanger Mega Mindy
Kaarthanger om kaarten, fotootjes of briefjes aan op te hangen. Deze kaarthangers heeft het masker van Mega Mindy versierd met kraaltjes . Ze staan superleuk op de kinderkamer. Deze kaarthanger p..
Kaarthanger om kaarten, fo...

4,95€ 9,95€

Kaarthanger wolk zwart
Kaarthanger om kaarten, fotootjes of briefjes aan op te hangen. Deze kaarthangers staan superleuk op de kinderkamer. Het wolkje is van vilt en opgevuld. Op het wolkje is een plusje genaaid. Onder het ..
Kaarthanger om kaarten, fo...

4,95€ 9,95€

slinger bergen zwart wit
Prachtige zwarte bergen slinger die het geweldig doet op de kinderkamer. De slinger is gemaakt van 3 mm zwart vilt met witte toppen. Aan de slinger zitten 7 bergen van 10 cm hoog. De slinger is ongeve..
Prachtige zwarte bergen sl...

5,95€ 9,95€

slinger luchtballonnen mint
Prachtige slinger met leuke luchtballonnen gemaakt door Kidsware. De slinger is gemaakt van vilt en bestaat uit 3 luchtballonnen en 2 wolkjes. De slinger is 1,3 meter lang. Wordt keurig geleverd in ee..
Prachtige slinger met leuk...

9,95€ 24,95€

slinger zwarte wolkjes
Prachtige wolken slinger die het geweldig doet op de kinderkamer. De slinger is gemaakt van vilt en de wolkjes zijn opgevuld zodat ze meer volume hebben. De slinger is 1,2 meter lang en heeft 5 wolkje..
Prachtige wolken slinger d...

11,95€ 22,95€

Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Niet goed
geld terug  
Gratis verzending
boven €75
Levertijd:
<3 werkdagen
Tenzij anders vermeld!